Kennismaking:
Het is verplicht om eerst een kennismakingsdag af te spreken voordat uw viervoeter(s) bij Day & Night Doggy Care Lelystad voor een dagje komt of blijft overnachten. Zo kunnen we een band en vertrouwen opbouwen met u en uw hond(en) zodat u daarna met een goed gevoel uw hond(en) bij Day & Night Doggy Care Lelystad kan achterlaten. 

Vaccinatie, ontworming en ontvlooien:
Uw hond dient ten alle tijden gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid te zijn. DHP Cocktail (Distemper, Hepatitis, Parvo) en L4 enting (Leptospirose, Ziekte van Weil) is verplicht, kennelhoest niet. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid en ter bescherming van uw hond.

Alle honden zijn welkom:
Day & Night Doggy Care Lelystad neemt alle honden aan zolang hij aan de huisregels houdt. Lees dit goed door voordat u een afspraak bij ons maakt.

Dierenarts:
Mocht er iets misgaan met uw hond tijdens het verblijf bijvoorbeeld verwondingen, ziek of onwel, zal Day & Night Doggy Care Lelystad uw dierenarts raadplegen. Day & Night Doggy Care Lelystad zal eerst contact met u opnemen voordat wij uw hond naar de dierenarts brengen. Medische en brandstof kosten zijn voor de eigenaar.

Proefdag:
Een proefdag is mogelijk maar niet persé nodig. Na een kennismaking dag laat Day & Night Doggy Care Lelystad weten of uw hond wel/niet geaccepteerd wordt in de opvang. Een proefdag is meer voor uzelf (geruststelling), voor de hond is een proefdag geen meerwaarde. Kosten voor een proefdag is hetzelfde als de dagopvangkosten.

Breng- en ophaaltijden:
Day & Night Doggy Care is elke dag open van 8:00 tot 21:00. Geef van tevoren aan hoelaat u uw hond komt brengen en ophalen zodat wij klaar staan om uw hond te ontvangen en dat uw hond klaar staat om te worden opgehaald. Het is ook mogelijk om voor 8:00 of na 21:00 de hond te brengen/op te halen. Hiervoor geldt een ochtend- en/of avondtoeslag. Zie het kopje hieronder voor meer informatie over de toeslagen.

Toeslagen:
Het is mogelijk om de hond eerder dan 8:00 te brengen, later dan 21:00 op te halen of langer gebruik te maken van de dag- of nachtopvang. Hiervoor geldt een ochtend-, avond- of extra toeslag. Voor 1 hond €1,50 extra per uur en voor 2 honden van hetzelfde adres €2,50 per uur. Vanaf een kwartier (eerder dan 8:00, later dan 21:00, of langer dan dag- of nachtopvang) begint de toeslagberekening.

Op officiële feestdagen geldt er een toeslag van €5 op alle services die Day & Night Doggy Care Lelystad aanbiedt.

Services:
Het is mogelijk om sommige services te combineren. Bijvoorbeeld een Doggy Day & Night Care (24 uur)+ Doggy Day Care (10 uur) of een Doggy Day & Night Care (24 uur) + Half Day Care (5 uur).

Verzorging:
Day & Night Doggy Care Lelystad zal uw hond zo schoon en droog mogelijk maken als u de hond komt ophalen. Verzorgingsmaterialen dient u zelf mee te nemen. Het is niet mogelijk om de hond te wassen.

Betaling:
Voor dag- of nachtopvang krijgt u een betalingsverzoek aan het eind van de maand. Deze dient binnen 7 dagen te zijn voldaan. U krijgt maximaal 2 keer een herinnering als de betaling niet op tijd is betaald. Als er een derde herinnering moet worden verstuurd, komt er een regeling. Dit kan bestaan uit vooruitbetalen of geen gebruik meer mogen maken van een bepaalde service.

Als u gebruik wilt maken van een HoliDay, HoliDay & Night Care dienst of Doggy Day & Night Care langer dan 1 week, dan moet dit minimaal 1 maand van tevoren worden aangegeven. 50% van het totale bedrag dient binnen 1 week na de reservering overgemaakt te zijn. Het resterende bedrag kan worden voltooid bij het brengen van uw hond(en).

Bij minder dan 1 week of dagopvang moet de betaling worden voldaan bij het brengen van uw hond(en).

Annulering:
Bij alle soorten diensten die Day & Night Doggy Care Lelystad aanbiedt is het mogelijk om te annuleren, maar wel 24 uur van tevoren. Als u te laat bent met annuleren, wordt deze 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Bij minder dan 1 week of dagopvang vragen wij alsnog 50% van het totale bedrag over te maken. 

Verzuim:
In het geval van ziekte, overlijden binnen de familie of privé omstandigheden, heeft Day & Night Doggy Care Lelystad het recht om uw afspraak te annuleren. Natuurlijk proberen wij dit ruim van tevoren aan te geven, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Als u al betaalt hebt voor die dag, krijgt u het volledige bedrag weer teruggestort.

Aansprakelijkheid:
Volgens de Nederlandse wet is het zo dat de eigenaar van een hond zelf aansprakelijk is en dit ook blijft ook als zijn hond(en) onder toezicht staat van een ander. Day & Night Doggy Care Lelystad is niet aansprakelijk voor de schade die de hond(en) oplopen of aanricht, maar wij zullen alles er aan doen om dit te voorkomen! Realiseert u zich dat als er toch iets mocht gebeuren, u ten alle tijde volledig aansprakelijk bent voor uw eigen hond. Het is dus voor u van groot belang dat uw hond onder uw WA verzekering valt, check uw polisvoorwaarden.

Algemene voorwaarden acceptatie:
Bij het maken van een afspraak met Day & Night Doggy Care Lelystad, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.