Huiselijk sfeer

Ik woon in een eengezinswoning met mijn vriend. Uw hond heeft toegang tot de gang en woonkamer. De woonkamer is 24 m² groot met hondenmanden, dekens/kleedjes, poef en kussens speciaal voor de oppashonden. Voor de snuffelaars en snelle eters heb ik een anti-schrokbak. Water- en voerbak, snacks, speeltjes is aanwezig en is niet verplicht om zelf nog mee te nemen.

De tuin

De tuin is 48 m² groot met een loungegedeelte waar ook de honden tot hun rust kunnen komen. Naast rusten speel ik met de honden of gooi ik een balletje voor ze. Bij warm weer heb ik ook een hondenzwembad ter beschikking wat wordt gevuld met water.

Uitlaatroutes

In de omgeving zijn er genoeg wandelroutes aanwezig voor de honden waar zij zowel los als aan de lijn kunnen lopen. Als uw hond door omstandigheden niet los kan, dan is er een hondenspeelplaats met omheining waar ze toch hun energie kwijt kunnen. Bij mooi weer gaat uw hond mee naar het Gelderse Hout of Zuigerplasbos om met andere viervoeters te spelen en een lekkere duik in het water te nemen.

Alle honden zijn welkom

Ik pas op alle honden zolang ze maar sociaal zijn tegenover andere honden. Klein, groot, gecastreerd, ongecastreerd, loops, dik of dun alle honden zijn welkom. Het moet natuurlijk wel van tevoren gemeld worden als uw teef loops is of uw reu niet gecastreerd is. Elke hond heeft zo zijn eigen handleiding en deze zal ik dan ook met liefde opvolgen zodat u met een gerust hart uw hond bij ons kan laten. Uw hond komt terecht in een huiselijke omgeving en krijgt voldoende aandacht van ons.