Hallo, welkom op mijn website. Mijn naam is Audrey Fisser31 jaar oud en woon in Lelystad. Ik heb mijn MBO Niveau 4 Management Dierverzorging diploma behaald met de certificaten ‘Honden trainen’ en ‘Kynologisch Gedragstherapie’. Eerst nog niet wetende wat ik wil gaan doen en heb daardoor verschillende soorten stages gelopen om te kunnen ontdekken wat het best bij me past. Ik heb o.a. stage gelopen in een Dierenhotel, Hondenuitlaatservice, Dierentuin Artis, Dierenopvangcentrum AmsterdamManege en dierenspeciaalzaak.

Op een gegeven moment heb ik het dierverzorging gelaten voor wat het was en ben ik fulltime gaan werken in de logistiek wat ineens op mijn pad kwam. Naast 5 dagen werken, paste ik zo af en toe op honden in het weekend. Dit voelde wel goed om weer eens na een lange tijd de liefde van een hond te krijgen en de heerlijke lange wandelingen in het bos. Deze gemis was (na 8 jaar weinig tot niets te hebben gedaan met honden) dan ook groot.

Daarom heb ik de nodige stappen gemaakt om mijn droom waar te maken en mijn hart te volgen. Gestopt met mijn vaste baan en zet mij nu fulltime in om voor andermans honden te zorgen wanneer men op vakantie is, werk, ziekte of een dagje weg. Dit kan dus 1 dag zijn, maar de honden zijn ook welkom voor een week of meer! Zo is Day & Night Doggy Care Lelystad ontstaan en ik hoop hierbij vele mensen blij te kunnen maken met de liefdevolle zorg en warme knuffels die ik aan jullie trouwe viervoeter biedt.